Geregenereerde Houten Vloer

Spread the love

Bij teruggewonnen materiaal is de afvalfactor een immense variabele. Hoeveel inspanning doet de maker om u een 100% bruikbaar item te geven? Ineffectief verwerkt met heel weinig onderduiken en wannen hielp op onze houten vloer die $ 6 / sf kost en een afvalfactor van 15% heeft, echt meer kost dan een vergelijkbaar product dat beter wordt verwerkt en $ 7 / sf kost met een afvalfactor van 2%. Die extra verspilling kost meer in bezorging en werk om achter te laten. Dit is waarschijnlijk het moeilijkste om aan een klant te laten zien dat de veronderstelde waardekosten niet echt betrekking hebben op de echte kosten voor ruw materiaal, behalve als men echt kijkt naar niet te onderscheiden kwaliteit en aangegeven items.

Voor de volgende variabele is hier een twijfelachtige beoordeling: we komen niet overeen met ons grondoppervlak, wat betekent dat er geen tong en score is op de sluitingen van de planken. Aangezien we voorstellen dat onze vloer wordt geplakt, zeggen we dat dit een zinloze kostenpost is voor de klant. Eindcoördinatie vermindert het lopende rendement en verhoogt de werkkosten. De meeste eindmatchprofielen worden vrijelijk verwerkt tot het punt dat ze de vloeropstelling in elk geval echt niet vasthouden. Het grootste voordeel voor de installateur is dat het bord op elke plek in het midden kan worden gesneden en overal opnieuw kan worden gebruikt zonder dat het op een overeenkomstige tong of kerf hoeft te passen, omdat het uiteinde eenvoudig vierkant is gesneden. Dit houdt in dat alle eindafwerkingen of afval kunnen worden hergebruikt. Vandaar dat op ons ontworpen deck-item de verspillingsfactor voor alle doeleinden niets is, behalve als er punten of sweeps zijn om rond te werken. We helpen ook met de verspillingsfactor door normaal gesproken een item met een onregelmatige breedte te leveren, zodat wanneer iemand de verste limiet van een kamer nadert, ze de breedte-blendontwerpen kunnen ontwerpen zonder veel van de laatste kolom te hoeven scheuren.

De derde factor zijn de oprichtingskosten. Ons ontworpen item heeft werkreservefondsen over ons sterke houten item, omdat het vooraf is geschuurd en verwerkt tot meer strakke weerstanden. Het is bovendien voorgevuld in de openingen en heeft bijna geen afval. Aan de andere kant heb je misschien wat meer in de kosten om het vast te houden, ondanks spijkers, maar dit is slechts een fase in het dragen van betere kwaliteit en aanzienlijke sereniteit tijdens de introductie.

Ten vierde, houd rekening met de kosten van het later opknappen van de vloer of het bijwerken van de vloer. Dit is een heel ander artikel. Een paar afwerkingen kunnen ter plekke worden opgeruimd, zoals een deel van de oliën, terwijl andere een volledige zandlaag over de hele vloer vereisen. Een paar voltooiingen vereisen een deskundige installateur en kunnen een buitensporige geur hebben tijdens de reparatie. In het geval dat u extreem lang met de vloer leeft, bepaal dan deze keuzes voor het soort afwerking om te beslissen over de levensduur van de taaiheid en de kosten en inspanning om weer op te duiken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.