Cryptocurrency: een stapsgewijze handleiding om te handelen voor Indiase investeerders

Spread the love

De markt voor cryptocurrency, een functie van speculatie, blijft grotendeels volatiel; dus de handel in digitale munten gaat gepaard met risico’s en voordelen. Hoewel er in het land nieuwe beurzen ontstaan, is de handel zelf nog lang niet gelegaliseerd in India. Dat maakt het kwetsbaar voor plotselinge verboden en ongewenste regelgeving. Toch zijn veel jonge beleggers geneigd om hun weddenschappen op cryptomunten te plaatsen in plaats van hun geld in traditionele opties te zetten, omdat deze virtuele munten een ongeëvenaard investeringsrendement beloven.

Ook heeft het Hooggerechtshof, door het verbod van de Reserve Bank of India (RBI) van 2018 op cryptohandel in het land opzij te zetten, het een soort van legitimiteit gegeven. welke crypto nu kopen mogelijk is? Gezien deze achtergrond en de interesse die deze munten hebben gegenereerd, is hier een gids om te beleggen in deze opkomende klasse van activa.

Manieren om de cryptocurrency-markt te betreden

Er zijn in principe twee manieren waarop mensen de wereld van cryptocurrency kunnen betreden. Een daarvan is door middel van mijnbouw. Dit proces is complex waarbij je geavanceerde computernetwerken gebruikt om moeilijke wiskundige problemen op te lossen om deze munten te verdienen. De andere is door te investeren via cryptocurrency-uitwisselingen zoals CoinDCX Go. Mijnbouw kan niet worden gedaan op Coin DCX.

 

Handelen via uitwisseling

Er zijn verschillende cryptocurrencies beschikbaar op elke beurs, zoals Bitcoin, de oudste en de grootste van allemaal, Ethereum, Dogecoin, enz. Een persoon kan in elk van hen investeren na due diligence. Een eventuele investering is afhankelijk van de omvang van het beschikbare kapitaal en het (realistische) doel/doel van de belegger.

Nadat je een geschikte uitwisseling hebt gevonden, moet je KYC en betalingsopties instellen. Voor KYC moet u mogelijk een kopie van verificatiedocumenten overleggen, zoals PAN-kaart, identiteitsbewijs met foto en adresbewijs. cryptocurrency staking tips vind je online. Zodra u deze stap hebt doorlopen, heeft u uw account ingesteld. Nu bent u helemaal klaar om de bestelling te plaatsen en te beginnen met handelen op de cryptocurrency-markt. Sommige beurzen rekenen een vergoeding voor elke transactie.

Pas echter op dat u uw wachtwoorden niet kwijtraakt. Als u ze verliest, is het mogelijk dat u voor altijd wordt buitengesloten van uw kluis.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.